Ett jordnära skogsbolag

Dille Skog är en del av Dille Bolagen, en koncern omfattande av sju bolag inom fyra affärsområden; Utbildning, Skog, Fastighet och Konsulttjänster.

 

 

Dille är namnet på en tistel. Den symboliserar växtkraft, viljestyrka och mångfald. Det är viktiga ledord för oss och för hur vi arbetar. Vi är ett Dille. Ett Dille med gemensamma mål, värderingar och visioner. Ett ambitiöst hållbarhetsarbete sticker ut, vår bolagsmix sticker ut, vår historia sticker ut och vi kommer fortsätta att sticka ut. Att våga prova nya saker och att alltid ställa upp för varandra är nyckeln till framgång. Stick ut är en uppmaning att göra det oprövade, och det är vår vision.

 

Dille Bolagens grundläggande värderingar finns nertecknade i de nio tistlarna. De gäller för alla våra verksamheter, medarbetare och inhyrd personal samt anlitade konsulter.

Se de nio tistlarna nedan.

Bemötande

Vi gillar att möta nya människor. Varje möte kan bidra med oanade möjligheter och vi ser potentialen i alla möten.

Jordnära

Jordnära innebär bokstavligen att vi tar hand om det som finns i jorden och att vi inte krånglar till det som redan är enkelt.

Enkelhet

Vi strävar efter att hitta enkla lösningar på komplexa problem. Enkelheten är kraftfull, kostnadsmedveten och överskådlig. 

Stolthet

Vi är stolta över vårt goda resultat och vi räds inte större aktörer. Vi strävar efter att vara en pålitlig partner både i dag och i framtiden.

Innovation

Vi älskar att tänka annorlunda och vara innovativa. Att göra saker på ett nytt sätt eller det ingen annan gjort skapar möjligheter att utvecklas. 

Effektivitet

Vi är bäst när det gäller. Vi ligger steget före våra konkurrenter och skapar resultat för oss själva och regionen på ett sätt som ingen annan.

Familj

Vi samarbetar och skapar en trygg arbetsplats där alla känner sig välkomna. Vi välkomnar nya kulturer och bjuder in nya människor med öppna armar. 

Närhet

Vi tar ansvar för det lokala, återinvesterar och accelererar vårt sociala samt miljömässiga ansvar. Vi jobbar nära varandra och skapar samhörighet.

Öppenhet

Vi är ärliga mot varandra och uppskattar feedback. Vi tror på transparens och öppenhet, istället för att stänga dörrar öppnar vi dem.

Vi är miljöcertifierade

PEFC & FSC

Våra samarbetspartners

gällöskog-logo-black

Adress:
Dille 226, 836 95 Ås

Telefon: +46 (0) 70 341 54 19
E-postadress: peter.falth@dillegard.se